Trends

A house with a view

Uma extensão do mar 

Mickaël Martins Afonso’s goal was to renovate a house stood next to the sea. Free-spirited, the project is located in the southern half of Île de Ré, France, and draws inspiration for its design from the wind and the sea. Fully renovated, the building has been given a new beating heart, truly connected to the natural elements that surround it. The architect presents a dream space for couples, with defining pillars based on comfort and openness to the outside. The renovation procedure was aligned to the mineral floor contrasting with the use of wood, providing a greater connection of the place with the outside, as if the result were an extension of the sea. The living room offers a stunning view, connected with the dining room and kitchen. The bedrooms, on the other hand, guarantee privacy. The details of the space make this an inclusive setting, moulding it to any lifestyle with its white nuanced lines and its granite and oak materials.
http://www.martinsafonso.com
T. Joana Rebelo
P. Mickaël Martins Afonso
Cookie Policy

This site uses cookies. When browsing the site, you are consenting its use. Learn more

I understood